Produkten har blivit tillagd i varukorgen
  •  

Gardiner

All Interiör har ett brett sortiment av gardinlängder, hissgardiner, kappor, rullgardiner, panelgardiner, gardinstänger och gardintillbehör. Vi ser alltid till att ha ett så varierat urval som möjligt. Det gör att våra kunder kan välja mellan en mängd olika färger, mönster, material och stilar. De vanligaste sorterna bland gardiner är: panelgardiner, veckbandslängder, kanallängder och öljettlängder. Besök vår e-butik och låt er inspireras av härliga färger och elegant design.

Vi samarbetar med välkända varumärken och säljer gardiner från till exempel SVP Textil AB, Fondaco, Redlunds och Svanefors. Hos oss hittar ni även gardintillbehör från Hasta AB och Lindhs.


 

Gardiner, handla online

Sätt en personlig prägel på rummet

Är det dags att skapa en ny stil i ert hem? Behöver företagets lokaler en uppfräschning? Ett enkelt sätt att ändra stil och karaktär på ett rum är att köpa nya gardiner i vackra färger. Varför inte sy dem själva? Välj ett härligt gardintyg och låt fantasin flöda! Gardiner kan göra mycket för helhetskänslan och kan antingen förändra eller förstärka stämningen! Våra gardiner och gardintyg hjälper er att sätta en personlig prägel på rummet. 

Att sy gardiner

Att sy gardiner behöver inte vara så svårt! Det kan dock vara knepigt att veta vilken stil eller vilket tyg man vill ha. Hör gärna av er till All Interiör - vi har mångårig kunskap när det gäller gardiner och ger gärna råd. Vi skickar tygprov gratis om ni har svårt att bestämma er. Tänk på detta innan ni sätter igång med sömnaden: 

  • Mät upp hur mycket tyg som kommer att gå åt. Tänk på att mäta från ovan gardinstången och ända ner till golvet. Lägg till sömsmån för varje gardin. 
  • Kontrollera så att tyget är rakt
  • Klipp tyget. Om ni har valt ett mönstrat tyg så är det viktigt att varje längd börjar med samma mönsterrapport. Var noggrann när ni mäter!

Hos All Interiör hittar ni gardiner av hög kvalitet - vi vill att ni ska tycka att det är enkelt att beställa i vår e-butik.