Produkten har blivit tillagd i varukorgen
  •  

Inredning

Ibland är det de små detaljerna i er inredning som gör det lilla extra! Att skapa förändring och göra ett rum komplett behöver inte kräva så mycket ansträngning.  Ni kan till exempel skapa en ny stil med nya tavlor, ljuslyktor samt krukor och vaser.

 Handla inredning

All Interiör har inredning för alla sorters rum - både till barnrum, kök, sovrum, vardagsrum och till badrum. Vi har valt våra produkter och varumärken med omsorg och erbjuder inredning till hemmets eller företagets alla rum. Vår fokus ligger på hög kvalitet, låga priser och personlig service. 

I vårt stora sortiment finns det mesta som du kan tänkas behöva! Låt dig inspireras av underbara färger, vacker design och fantasifulla former i vår e-butik och inred i just er stil. Vi har till exempel ljus och ljuslyktor, konstväxter, krokar och hängare, speglar, klockor, doftljus och doftpinnar, småmöbler, mattor, belysning, förvaring, tavlor och skyltar samt dekorationer.

All Interiör säljer produkter från bland annat Aida, Different Design, Interstil Interiör, KJ Collection, Svanefors och Strömshaga.

Hos oss hittar du det lilla extra - oavsett om det gäller inredning till er själva eller om ni vill ha den perfekta presenten till en vän.


Inredning - tips

Tycker ni att det är svårt att välja inredning? Kontakta oss gärna om ni har frågor!

Några råd att ha i åtanke när ni ska bestämma inredning:

  • var inte rädda för att blanda material och former
  • glöm inte bort gardiner, mattor samt kuddar
  • välj färg efter vilken stämning ni vill ha i rummen. Olika sorters färger påverkar oss på olika sätt.
  • tänk på att gröna växter och en genomtänkt belysning ofta är pricken över i:et! 

 Välj er inredning noga så att era rum blir så trivsamma som möjligt att vistas i. Inred rummen efter era behov och er smak! 

Inredning, handla online

Inredning barnrum

Att inreda barnrum är roligt och tacksamt. Det ger ditt barn en god grund för att trivas. Lyssna också på barnets önskemål och skapa tillsammans det perfekta barnrummet för ditt barn. Fundera över såväl stil som funktion och ta med i beräkning att barnet växer snabbt.

I vårt sortiment hittar du ett spännande, roliga och vacker inredning till ditt barnrum.

Inredning kök

Köket är i många hem en central punkt. Här möts familjen. Att köket är såväl praktiskt som vackert blir därför en viktig del i vardagen och inredning väljs med omsorg.

I vårt sortiment finns ett brett utbud av inredning för köket såsom exempelvis porslin, textilier och ställ.

Inredning sovrum

Vi tillbringar en stor del av vårt liv i sovrummet. Här återhämtar vi kraft inför nästa dag och självfallet är det viktigt att vi har inredning i vårt sovrum som känns harmoniskt och trevligt.

Hos oss hittar du bland annat dekorationer, förvaring, ljuslyktor, speglar och bäddtextilier att piffa ditt sovrum med.

Inredning vardagsrum

Med trevlig inredning i vardagsrummet skapar du en miljö där du själv, familjen och vänner kan trivas. Här vill vi lockas att stanna länge. Några viktiga saker att tänka på är att hitta balans, skapa blickfång att skapa ett mjukt och lockande rum.

Vi har ett brett sortiment med inredning som kan passa i ditt vardagsrum, som exempel kan nämnas kuddfodral, ljus/ljuslyktor, tavlor, dekorationer och krukor/vaser.