Produkten har blivit tillagd i varukorgen
  •  

 

Tyger & garn

All Interiör säljer tyger och garn online - hos oss är det enkelt och bekvämt att beställa. 


Tyger, köpa

Tyger

All Interiör har tyger för alla sorters projekt. Vårt tygsortiment är av hög kvalitet och vi erbjuder alltid förmånliga priser. Vi säljer till exempel gardintyg, kappmetervara, spets, köksmetervara, möbeltyg, barntyger och mycket mer. Vi har tyger från varumärken som till exempel: SVP Textil AB, Fondaco, Redlunds och Svanefors.

Våra metervaror finns i många olika färger, mönster och material vilket gör att ni garanterat kommer att hitta tyger som passar just er stil och era idéer. Vi har till exempel mönstrade tyger i alla möjliga färger och kvaliteter. All Interiör har metervaror för hemmets alla rum men även till kontoret, stugan eller till husvagnen/husbilen.

I vårt sortiment finns även vackra kappor på metervara. Det här är ett perfekt alternativ för er som har lite bredare fönster. En kappa kan fås i exakt rätt mått och det enda ni behöver göra är att fålla sidorna på den. Det finns många olika färger, mönster, kvaliteter och upphängningar på våra kappor.

Ska ni sy gardiner till ert kök? Här finns ett brett urval av  härliga tyger i massor av olika färger och storlekar. I vårt sortiment finns även roliga tyger med motiv som paprikor, sallad, bestick och köksredskap m.m. All Interiör säljer kökstextilier till riktigt bra priser.

Om ni känner er villrådiga – hör av er till oss så skickar vi ett tygprov gratis. Hittar ni inte det ni söker i vår e-butik? Tveka inte att kontakta oss, kanske är det något som vi kan beställa hem.

Garn, handla

Garn

Hos oss hittar ni garn i mängder av färger och kvaliteter som passar dig som älskar att sticka och virka. Det spelar ingen roll vilket projekt ni håller på med - här finns något för alla ändamål.

Vi säljer garner från Svarta fåret som är ett välkänt, svenskt varumärke. All Interiör har ett stort utbud där det finns något både för erfarna och nya handarbetare. Vi erbjuder garner i olika material och kan till exempel tillhandahålla ull, syntet och blandgarn. All Interiör säljer även mjuka garner för den lilla bebisen.

Att handarbeta är ett roligt sätt att få uttrycka er kreativa sida och är en syssla som kan utföras både för nytta och för nöje. Det finns till och med de som menar att stickning och virkning kan ha en positiv effekt både på blodtrycket och på det psykiska välmåendet. Många tycker att det är både roligt och avslappnande - inte konstigt att det är så populärt!